Özel Fimer Tıp Merkezi;

2007 yılından bu yana Gaziantep’te;

Kadrosunda;Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Uzman Hekimlerimiz,

Başhekim Uzm.Dr.Özlem ATAY

Uzm.Dr.Bülent YILMAZER

Uzm.Dr.Abdurrahman YETER

Fizyoterapistlerimiz;

Pediatrik Rehabilitasyon da ;Fzt.Cansu ÖZBAY, Fzt.Betül KAPLAN, Fzt.Gökhan KILIÇ

Duyu Bütünleme de; Fzt.İdris ÇAZIM

Nörolojik Rehabilitasyon da; Uzm.Fzt.Doğan Burak ENDAMLI,Fzt.Fırat HOZATLIOĞLU,

Lenf Ödem tedavisin de; Fzt.Fırat HOZATLIOĞLU

Skolyoz Tedavisinde ; Fzt.Merve Dilara ÇİFTÇİ

Uzman Diyetisyen; 

Yağmur GÜZEL eşliğinde,Spor Egzersiz Salonu ile Diyet ve Obezite Merkezi ile

hizmet vermektedir.

Dekompresyon Cihazlarımız

ULAŞIM

ADRES Mücahitler Mah. Ali Fuat Cebesoy Bulvarı No:72 Gaziantep

TELEFON VE MAİL 0342 322 56 56 [email protected]

WEB SİTESİ www.fimer.com.tr

F İ M E R Görüntüleme Merkezi

F İ M E R Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon

F İ M E R Beslenme ve Diyet

F İ M E R Görüntüleme Merkezi

F İ M E R Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon

F İ M E R Beslenme ve Diyet

Dr. Özlem ATAY
Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Uzmanı

İlk, orta ve lise öğrenimini Bursa’da tamamlayan Uzm.Dr. Özlem ATAY, Bursa Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden 1995 yılında mezun oldu. Ankara Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde uzmanlığını alarak ihtisasını tamamladı. Çeşitli özel hastanelerdeki görevinden sonra Fimer Tıp Merkezi’nde hem Başhekim hem de Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon bölümünde görev yapmaktadır.

Dr. Bülent YILMAZER
Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Uzmanı

1937 Karaman doğumlu olan Uzm. Dr. Bülent YILMAZER Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi’ni bitirdikten sonra, yine aynı üniversiteden uzmanlığını aldı. Gaziantep SSK Devlet Hastanesi ve Dr. Cengiz Gökçek Devlet Hastanesi’nde uzun yıllar süren görevlerinin ardından Özel Fimer Tıp Merkezin de Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon bölümünde görev yapmaktadır.

Prof. Dr. Yalçın Kepekçi
İç Hastalıkları

İlk, orta ve lise öğrenimini Kilis’te tamamlayan Prof. Dr. Yalçın Kepekçi, Erzurum Atatürk Üniversitesi Tıp Fakültesinden 1975 yılında mezun oldu. 1987 Yılında Dicle Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi İç Hastalıkları Bilim Dalında İç Hastalıkları Uzmanlığı ünvanını aldı. 1988-2015 yılları arasında Gaziantep Üniversitesi İç Hastalıkları bilim dalında üretim üyesi olarak çalıştı. Ayrıca 2010-2015 yılları arasında Gaziantep Üniversitesi Geriatri Bilim Dalının kurulmasında görev aldı. 4 yıl Gaziantep’te özel hastane bünyesinde iç hastalıkları uzmanı olarak mesleğini icra etti. Halen Özel Fimer Tıp Merkezinde görevini sürdürmektedir.

Dr. Abdurrahman YETER
Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Uzmanı

1980 Hatay/Hassa doğumlu olan Uzm. Dr. Abdurrahman Yeter ilk, orta ve lise eğitimini Hatay'da tamamladı. Karadeniz Teknik Üniversitesi Tıp Fakültesi'nden 2002 yılında mezun olan Yeter, 2008 yılında Afyon Kocatepe Üniversitesi'nden uzmanlık eğitimi alarak FTR uzmanı olarak devlet hastanesine atandı. 4 yıl devlet hastanesinde, 6 yıl da özel hastaneler bünyesinde mesleğini icra etti. Şuan Özell Fimer Tıp Merkezi'nde görevini sürdürmekte.

Dyt. Yağmur GÜZEL
Beslenme ve Diyet Uzmanı

Gaziantep doğumlu olan Uzman Diyetisyen Yağmur GÜZEL, ilköğretim ve ortaöğretimine yine Gaziantep’te devam etmiştir. Sanko Üniversitesi’ nden mezun olup, yüksek lisans eğitimini Gaziantep Üniversitesi'nde tamamladıktan sonra Özel Fimer Tıp Merkezi’nde Uzman Diyetisyen olarak kariyerine devam etmektedir.